Ontdek onze acties!

21/01/2021

Doorheen het jaar zetten we enkele acties op poten waarbij je als moni leuke prijzen kunt winnen.
We lijsten ze hier even op, zodat je het overzicht niet verliest.

REFER-A-FRIEND

Image
monitoren

De bioscoopzalen zijn momenteel nog gesloten en we kijken er stiekem allemaal al naar uit. Zo een ontspannende avond met de voeten in de lucht, omringd door vrienden en met een grote ton popcorn helemaal opgaan in de nieuwste kaskraker. En al zeker niet wanneer je er zelf geen cent voor hoeft uit te geven! Ook dit jaar geven we bij Idee Kids bioscooptickets weg. Hoe kan je zo’n ticket bemachtigen? Eigenlijk is het heel simpel. Je hebt altijd prijs indien de door jou aangebrachte persoon in 2021 een volledige week kamp geeft!

De spelregels:

  • De persoon die je aanbrengt heeft nog nooit bij Idee Kids kamp gegeven.
  • De persoon staat minstens één volledige week op kamp in 2021.
  • Uiteraard zijn onze kwaliteitscriteria (minstens 19 jaar oud met een pedagogische achtergrond of ervaring in het jeugdwerk) nog steeds van belang.
  • Je ontvangt een cinematicket nadat de door jou aangebrachte persoon kamp heeft gegeven.
  • Breng jij ons twee, drie of zelfs tien enthousiastelingen aan? Dan ga jij twee, drie en zelfs tien keer op onze kosten naar de film.

Dus… Waar wacht je nog op? Spreek je vrienden, familie, buren, medestudenten, collega’s, kennissen, … aan!

Ik ken een topper!

THE BATTLE OF THE BBQ

Image

Ben je naast je inzet voor Idee Kids ook actief bij een andere vereniging, en begin je al te watertanden wanneer je de 3 letters B-B-Q ziet staan? Spits dan nu je oren!
Idee Kids trakteert de ploeg achter je vereniging op een smakelijke barbecue waarbij aperitief en een frisse pint niet mankeren. We duimen voor een after-summer periode waarbij we terug gezellig kunnen samenkomen met vrienden.

Hoe kan je dat heerlijk BBQ-pakket jouw richting laten uitkomen?

STAP 1: Je geeft kamp in 2021 bij Idee Kids.
STAP 2: Je vult voor elk kamp dat je geeft ons online formulier in. En laat ons weten welke vereniging jij wil meehelpen naar de overwinning. Per gegeven kampweek kan jij een stem uitbrengen.

Ja, en hoe winnen we dan?

Onder het motto ‘eentje is geentje’ vallen er twee verenigingen in de prijzen:

De vereniging die op het einde van de zomer de meeste inzet heeft verzameld mag sowieso haar voeten onder tafel schuiven.
Alle overige verenigingen belanden in een grote pot waaruit een onschuldige hand nog een gelukzak loot (één kans per gegeven kamp). Zo kunnen alle verenigingen groot of klein meedingen.

Wanneer mag ik mijn tanden in die lekkere brochette zetten?

Het DIY BBQ-pakket* voor je team kan je afhalen vanaf 10 september 2021. 
Dus trek aan de mouw van al je collega-leiders en ga als team the Battle of the BBQ aan!

*Do It Yourself Barbecue-pakket
Idee Kids regelt een afhaalpakket voor maximaal 25 personen. Wij voorzien alles om er geslaagde avond van te maken: kolen met aanmaakblokjes, een natje en een droogje als aperitief en natuurlijk het een en ander voor op de rooster. Als vereniging zorg je zelf enkel voor een datum en tijd, een barbecuetoestel en een gezonde appetijt!

Ik strijd mee!

De winnaar van vorig jaar vind je hier

5 buttons = gratis monitorensweater

Image
moni met trui

Droom jij er ook van om te stralen op het kamp? Spaar je te pletter voor jouw eigen monitorensweater en straal de hele dag door!

 

Ook dit jaar kan je buttons verzamelen om jouw eigen kamptrui t.w.v. €20 te verzilveren. Die bedankingsbuttons ontvang je na een kampweek of vorming. In totaal heb je 5 buttons nodig om deze fantastisch leuke trui gratis in ontvangst te nemen.

Yessss, ik heb ze alle 5 in de pocket! Wat nu?

Jouw monitorensweater bemachtigen kan via jouw kampcoördinator of door langs te komen tijdens de kantooruren op ons hoofdkantoor in Melle. Lukt geen van beide opties? Contacteer gerust jouw kampcoördinator of ons rekruteringsteam via de Monifoon.

Paradeer jij binnenkort met je eigen monitorensweater op het kamp?

Vragen, neem snel een kijkje bij onze FAQ