Wervingsacties kampjaar 2020

17/06/2020

Doorheen het jaar zetten we enkele acties op poten waarbij je als moni leuke prijzen kunt winnen.
We lijsten ze hier even op, zodat je het overzicht niet verliest.

PS: alle acties zijn combineerbaar.

5 buttons = gratis monitorensweater

Image
Idee Kids

Droom jij er ook van om te stralen op het kamp? Spaar je te pletter voor jouw eigen monitorensweater en straal de hele dag door!

Ook dit jaar kan je buttons verzamelen om jouw eigen kamptrui t.w.v. €20 te verzilveren. Die bedankingsbuttons ontvang je na een kampweek, vorming of heldendag. In totaal heb je 5 buttons nodig om deze fantastisch leuke trui gratis in ontvangst te nemen.

Yessss, ik heb ze alle 5 in de pocket! Wat nu?

Jouw monitorensweater bemachtigen kan via jouw kampcoördinator of door langs te komen tijdens de kantooruren op ons hoofdkantoor in Melle. Lukt geen van beide opties? Contacteer gerust jouw kampcoördinator of ons rekruteringsteam via de Monifoon.

Paradeer jij binnenkort met je eigen monitorensweater op het kamp?

Vragen, neem snel een kijkje bij onze FAQ

Frietjesactie a.k.a. Food for Monitoren

Image
Idee Kids

De liefde van de moni gaat door de maag, dat hebben we bij Idee Kids ondertussen wel begrepen. Daarom trakteren wij je op het einde van je kampweek op frieten. Of pasta of sushi of pita of pizza of chinees, soit je snapt het wel. Het enige dat je ervoor hoeft te doen: stel de helft van je team samen. Simple as that.

Motiveer vrienden, familie en je monitorenteam om samen met jou kamp te geven in de zomervakantie. Lukt het je om minstens de helft van je team samen te stellen, dan trakteren wij jullie op vrijdagavond op een goedgevulde maag voor €5 p.p. Dit kan gaan om zowel gekende als nieuwe monitoren.

Bij vragen, neem gerust contact op via de monifoon 0497 41 82 31 of monitor@ideekids.be.

Refer-a-Friend

Image
Idee Kids

Niets is meer ontspannend dan een avondje met de voeten in de lucht en met een grote ton popcorn helemaal opgaan in de nieuwste kaskraker. En al zeker niet wanneer je er zelf geen cent voor hoeft uit te geven! Ook dit jaar kan je op kosten van Idee Kids naar de film. Ja hoor, dat lees je goed: wij fiksen jou een cinematicket. Hoe kan je zo’n ticket bemachtigen? Eigenlijk is het heel simpel. Je hebt altijd prijs indien de door jou aangebrachte persoon in 2020 een volledige week kamp geeft!

De spelregels:

  • De persoon die je aanbrengt heeft nog nooit bij Idee Kids kamp gegeven.
  • Hij/zij staat minstens één volledige week op kamp in 2020.
  • Uiteraard zijn onze kwaliteitscriteria (minstens 19 jaar oud met een pedagogische achtergrond of ervaring in het jeugdwerk) nog steeds van belang.
  • Je ontvangt een cinematicket nadat de door jou aangebrachte persoon kamp heeft gegeven.
  • Breng jij ons twee, drie of zelfs tien enthousiastelingen aan? Dan ga jij twee, drie en zelfs tien keer op onze kosten naar de film.

Dus… Waar wacht je nog op? Spreek je vrienden, familie, buren, medestudenten, collega’s, kennissen, … aan!

Maakte je al een vriend(in) warm om kamp te geven in 2020 nog voor dit bericht jouw richting uitkwam? Geen nood! Meld dit gerust via monitor@ideekids.be en wij doen het nodige.

Onze (150) tickets zijn verzonden. Een vriendje aangeboden en geen ticket gehad? Neem gerust contact op met onze rekruteringsmedewerkers.

The Battle of the BBQ

Image
Idee Kids

Ben je naast je inzet voor Idee Kids ook actief bij een andere vereniging, en begin je al te watertanden wanneer je de 3 letters B-B-Q ziet staan? Spits dan nu je oren!
Idee Kids trakteert de ploeg achter je vereniging op een smakelijke barbecue waarbij aperitief en een frisse pint niet mankeren.

Hoe kan je dat heerlijk BBQ-pakket jouw richting laten uitkomen?

STAP 1: Je geeft kamp in 2020 bij Idee Kids.
STAP 2: Je vult voor elk kamp dat je geeft ons online formulier in. En laat ons weten welke vereniging jij wil meehelpen naar de overwinning. Per gegeven kampweek kan jij een stem uitbrengen.
STAP 3: ... radiostilte ... Uh, volgens mij heeft Sofie van marketingcommunicatie zich vergist, want: ER IS GEEN STAP DRIE. Het is echt zo simpel. 

Ja, en hoe winnen we dan?

Onder het motto ‘eentje is geentje’ vallen er twee verenigingen in de prijzen:

De vereniging die op het einde van de zomer de meeste inzet heeft verzameld mag sowieso haar voeten onder tafel schuiven.
Alle overige verenigingen belanden in een grote pot waaruit een onschuldige hand nog een gelukzak loot (één kans per gegeven kamp). Zo kunnen alle verenigingen groot of klein meedingen.

Wanneer mag ik mijn tanden in die lekkere brochette zetten?

Het DIY BBQ-pakket* voor je team kan je afhalen tussen 10 september en 30 juni 2020.
Dus trek aan de mouw van al je collega-leiders en ga als team the Battle of the BBQ aan!

*Do It Yourself Barbecue-pakket
Idee Kids regelt een afhaalpakket voor maximaal 25 personen. Wij voorzien alles om er geslaagde avond van te maken: kolen met aanmaakblokjes, een natje en een droogje als aperitief en natuurlijk het een en ander voor op de rooster. Als vereniging zorg je zelf enkel voor een datum en tijd, een barbecuetoestel en een gezonde appetijt!

Wie o wie is de winnaar? Ontdek het hier