FAQ buttonactie

Ik heb tweemaal dezelfde bedankingsbutton, telt dit nu maar als 1 button?

Uiteraard niet, elke bedankingsbutton telt mee voor de spaaractie. Als je graag 5 verschillende buttons wil, vraag dan gerust aan jouw kampcoördinator of medemonitoren om een ander exemplaar.

Ik heb nog een superheldbutton over van vorig jaar. Mag ik deze ook gebruiken voor de actie van dit jaar?

Leuk dat je ook dit jaar mee wil sparen. Deze buttons tellen helaas niet mee, maar wat wel nieuw is dit jaar is dat je ook kan sparen voor korting. Vanaf 3 buttons heb je €5 korting, bij 4 buttons is dat €10. Bij de 5e krijg je de trui t.w.v. €20 volledig gratis!

Tijdens de heldenbattles maakte ik een naam- en provinciebutton, tellen deze ook mee voor de spaaractie?

Tof dat je hierop aanwezig was! Deze hadden als doel om jou (her)kenbaar te maken tijdens de vormingsdag en tellen dus helaas niet mee voor de spaaractie.

Ik gaf kamp, maar kon wegens onvoorziene omstandigheden niet aanwezig zijn op vrijdag waardoor ik geen button heb ontvangen. Wat nu?

Als je alsnog jouw button wil, neem dan zeker contact op met het rekruteringsteam op het nummer 0497 41 82 31. Zij helpen jou graag verder.

Als vliegende monitor holde ik van hier naar daar waardoor ik het uitdelen van de buttons heb gemist. Kan ik toch nog mijn button krijgen?

Uiteraard! Neem gerust contact op met het rekruteringsteam op het nummer 0497 41 82 31. Zij helpen jou met de glimlach verder.

Ik verzamelde een frietbutton en/of sterrenteambutton. Tellen deze mee voor de actie?

Wow, good job! Dat juichen we uiteraard alleen maar toe. Helaas tellen deze niet mee voor de spaaractie, daarvoor hebben we onze 5 bedankingsbuttons. Maar hang hem gerust aan jouw totebag. Buttons up!

Jihaa, ik heb mijn 5 buttons verzameld! Wat nu?

#iedereenbuttonverzamelaar, we love it! Vraag bij jouw kampcoördinator om jouw exemplaar of kom er eentje halen tijdens de kantooruren op ons hoofdkantoor in Melle.

Tot wanneer kan ik mijn buttons inruilen?

Deze actie loopt tot en met 6 september. Tot dan kan je jouw kamptrui verzilveren via jouw kampcoördinator of bij ons op kantoor!