Ik wil bubbelverantwoordelijke zijn

Is de functie bubbelverantwoordelijke lijkt je wel iets voor jou? Goed!
Wij tonen je waarom deze functie je op je lijf geschreven is.

De bubbelverantwoordelijke, of in het kort BV, herken je aan een gele T-shirt. Hij/zij zorgt ervoor dat het kamp vlot verloopt voor iedereen. 
Als bubbelverantwoordelijke begroet je 's morgens mee de ouders en sta je hen te woord bij vragen. Je geeft je mede-monitoren af en toe een welverdiend schouderklopje en je springt bij op drukke momenten. Kinderen troosten en op hun gemak stellen kan je als de beste. Verder ontvang je ook met externe lesgevers met open armen. 

Je bent een kei in het bewaren van een overzicht en creëert structuur in de gezellige kampchaos. Je zorgt samen met jouw monitoren voor netheid op kamp, stelt schema's op om taken te verdelen. Je staat er gelukkig nooit alleen voor. De kampcoördinator komt meermaals per week polshoogte nemen en is altijd bereikbaar bij vragen. 

Als bubbelverantwoordelijke is het belangrijk dat je goed vertrouwd bent met de Idee Kidswerking. Wij rekenen op een drietal kampervaringen op teller. 

Bubbelverantwoordelijke zijn op je volgende Idee Kidskamp? 

Geef hier je voorkeur door

Je monitorenprofiel is de toegangspoort tot de wondere wereld van Idee Kids. Hier wordt alle belangrijke informatie verzameld. Een uitgebreid overzicht van wat er op je profiel komt, lees je hier