MonitorenIdee Kids zkt. enthousiaste monitoren

Zonder onvergetelijke monitoren, geen onvergetelijke kampen! En daarvoor hebben we jou nodig. Onze monitoren hebben een hart voor kinderen, zijn vlot in omgang en toveren een glimlach op het gezicht van alle kampgangers. Ook een zekere bekwaamheid is vereist: je volgt momenteel een pedagogische opleiding, je hebt je pedagogisch diploma reeds in handen of je hebt ervaring in het jeugdwerk. We hebben gegarandeerd een plekje voor jou op kamp!

Welke rol is op jouw lijf geschreven?

Image
Idee Kids

Kleutermoni

Je neemt de allerkleinsten van de kamplocatie onder je hoede. Met extra zorgende handen en tonnen liefde loods je je kleuters (eerste en tweede kleuterklas) door het kampavontuur.

Image
Idee Kids

Uitpluismoni

Je duikt moeiteloos mee in de fantasiewereld van kinderen van de tweede en derde kleuterklas. Het lukt je elke keer opnieuw om kinderen hun nieuwsgierigheid te prikkelen.

Image
Idee Kids

Projectmoni

Een hele week lang ga je met je groep van kinderen uit het leerjaar op ontdekking in het kampthema. Je enthousiasme werkt aanstekelijk en je bezorgt de kinderen een onvergetelijke kampweek.

Image
Idee Kids

Flexmoni

De redder in nood! Je bolt van locatie naar locatie als extra paar handen of om last-minute uitgevallen monitoren te vervangen. Flexibiliteit en spontaniteit staan helemaal bovenaan je blaadje.

Image
Idee Kids

Bubbelverantwoordelijke

Je schept structuur in het aangenaam chaotische kampgebeuren. Overzicht bewaren, ouders te woord staan, kinderen enthousiasmeren en je monitoren een schouderklopje geven: dat is voor jou een koud kunstje. 

Image
Idee Kids

Kampcoördinator

Als kampcoördinator ben je de verbindende schakel tussen het Idee Kidskantoor en de kamplocaties. Je hebt al enkele Idee Kidskampen op de teller en kent de werking door en door. Je bent het eerste aanspreekpunt voor monitoren en bubbelverantwoordelijken.

Over de 25-dagenregel

Als Idee Kidsmoni ga je aan de slag onder de 25-dagenregel voor occasioneel sociocultureel werk. Studenten, leerkrachten, zelfstandigen of werkzoekenden kunnen allemaal aan de slag via deze tewerkstellingsmaatregel. Voor studenten is de 25-dagenregel extra interessant omdat de gepresteerde uren niet als studentenarbeid tellen. 
Idee Kids voorziet een vergoeding van ongeveer €350 per week. Dit inkomen is belastbaar. Hoeveel er precies wordt afgetrokken, hangt af van je persoonlijke situatie. 

Zijn je 25 dagen uitgeput, maar je enthousiasme nog niet? Neem contact op met het rekruteringsteam: we bekijken met plezier samen de mogelijkheden. 
 

Ik wil op Idee Kidskamp!

Je kandidaat stellen om bij ons op kamp te komen, kan eenvoudig door een monitorenpagina aan te maken. Je geeft op waar en wanneer je beschikbaar bent, daarna belt ons rekruteringsteam je even op voor een korte kennismaking. Als alles goed verloopt, kunnen we kampen inplannen. Vanaf dan wordt je pagina gebruikt als verzamelpot van alle informatie die je nodig hebt om op kamp te staan. 

Maak hier een profiel aan