Locatie in de kijker: Roeselare

11/03/2021

In Roeselare hebben we maar liefst twee locaties waar onze kampen doorgaan! De locatie in de Mandellaan is er al enkele jaren en nu zet het MSKA in de Hugo Verrieststraat ook hun deuren voor ons open! 

Roeselare Mandellaan

Image
speelplaats

Onze eerste locatie in Roeselare is gevestigd in de Broederschool in de Mandellaan. Er is een ruimte speelplaats die veel spelmogelijkheden biedt. Ook binnen hebben we veel ruimte waar we gebruik van mogen maken zoals de refters, de sportzaal en zelfs een kapel. 
Het is een populaire locatie, dus er is vaak een groot aanbod van thema's. Grote kans dus dat er een thema tussen zit dat je echt graag doet!

De locatie is grotendeels rolstoeltoegankelijk. Voor sommige lokalen kan er een oprijplaat voorzien worden. 

Kom je met de auto, dan kan je gratis parkeren in de omliggende straten. Maar ook met het openbaar vervoer of te voet is deze locatie goed bereikbaar! Er is een bushalte op twee minuten wandelen en het station is een tiental minuutjes wandelen. 

Het adres van de locatie is Mandellaan 170, 8800 Roeselare, Belgium

Ik wil hier kamp geven!

Roeselare Hugo Verrieststraat

Onze gloednieuwe locatie in Roeselare opent in Pasen 2021 voor het eerst haar deuren! Er is een grote speelplaats met voetbalgoals, een grasplein én een groene zone met bankjes en bomen. Gigantisch veel spelmogelijkheden dus!
Bij slecht weer kan er ook buiten gespeeld worden op de overdekte speelplaats. 

Er is ook lekker veel binnenruimte zoals de refter, een sporthal en heel wat knutsellokalen. De locatie is grotendeels rolstoeltoegankelijk. 

Voor de monitoren is er parking voorzien. Er stopt een bus zowat voor de deur en het station is slechts 8 minuutjes wandelen.

Het adres van de locatie is Hugo Verrieststraat 68, 8800 Roeselare
Kom je graag deze locatie ontdekken, check dan snel de vrije plaatsen!

Ik wil hier kamp geven!

Image
speelplaats