Veelgestelde vragen

Hier vind je een antwoord op heel wat van je vragen.
Werd jouw vraag hiermee niet beantwoord, of heb je een dringende vraag over de informatie op deze pagina? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Hoe zit het met de bubbelwerking in 2021?

Het valt helaas niet te voorspellen hoe de corona-toestand de komende tijd gaat evolueren. Daarom bereidt Idee Kids zich maximaal voor op een kampjaar in bubbels. Dit wil zeggen dat er opnieuw bubbels gevormd zullen worden van maximaal 50 personen. Per bubbel is er één bubbelverantwoordelijke die alles helpt in goede banen te leiden. Doorheen het jaar houden wij jullie steeds up to date, wij volgen de richtlijnen van de Ambrassade. De richtlijnen omtrent krokus en Pasen worden in het weekend van 12 en 13 december door hen gecommuniceerd. 
Alles is uiteraard steeds onder voorbehoud, en kan veranderen afhankelijk van de evolutie van de coronapandemie. 
Indien blijkt dat alles wat kan versoepeld tegen de zomer, houden we jullie zeker verder op de hoogte

Ik ben bubbelverantwoordelijke, kan ik mijn bubbel kiezen?

Als je jouw kampweek inplant, kan je een voorkeur voor een bepaalde leeftijdsgroep steeds doorgeven. Bij het maken van de bubbelpuzzel proberen we hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Is er een bepaalde leeftijdsgroep waar je echt niet bij wil staan, geef dit dan zeker door. We vinden het belangrijk dat je je zeker comfortabel voelt bij de leeftijdgroep waarvan je bubbelverantwoordelijke bent. 

Kan ik met mijn beste vriend/vriendin/lief/... in dezelfde bubbel zitten?

Bij het inplannen van jouw kamp(en) kan je ons steeds meegeven of je specifieke wensen hebt (zijn er bepaalde mensen waarmee je graag een bubbel deelt? Of heb je als bubbelverantwoordelijke een voorliefde voor bepaalde thema's?.)

Op het moment waarop we de bubbelpuzzels leggen proberen we met zoveel mogelijk wensen rekening te houden. Helaas kunnen we niet met zekerheid beloven dat elke wens in vervulling zal kunnen gaan. 

Wanneer weet ik in welke bubbel ik zit?

Een maand voor je kamp van start gaat buigen wij ons over DE bubbelpuzzel. Vanaf deze gelegd is, krijg jij alle informatie tijdig te zien op je monitorenprofiel.